Kalkulus II (MMM-1102) FMIPA - Sekar Nugraheni

Capaian Pembelajaran

After completing this course, the students should have:

• CO 1. Ability to solve indefinite integral problems with suitable methods.
  • CO 2. Ability to determine the integral value of a function on interval [a,b] by using the definition of the definite integral.
  • CO 3. Ability to use the Fundamental Theorem of Calculus and Change of Variable method in integration.
  • CO 4. Ability to characterize and solve the improper integral.
  • CO 5. Ability to apply the definite integral to determine the area, volume of solids of revolution, arc length, area of surface of solids of revolution, center of mass, and moment of inertia.

Tugas 3 - Teknik Pengintegralan (Integral Fungsi Trigonometri) telah saya upload. Silakan dikerjakan baik secara individu maupun dikerjakan secara kelompok. Akan tetapi setiap mahasiswa diwajibkan untuk mengunggah tugasnya masing-masing secara pribadi. Tugas harap dikirimkan dalam bentuk PDF dengan ketentuan judul file adalah

NIM FAKULTAS yg terdiri dari 5 digit - NAMA

Batas akhir pengumpulan pada tanggal 11 Maret 2019 pukul 10.00. Terima kasih..

Tugas 2 - Teknik Pengintegralan (Metode Integral Parsial) sudah saya upload. Silakan dikerjakan dengan baik. Pengumpulan paling lambat hari Rabu, tanggal 27 Februari 2019 pukul 10.00.

Terima kasih.

Dosen & Asisten