Kewirausahaan Berbasis Teknologi (Teknik Fisika-Kelas A)

Capaian Pembelajaran

Deskripsi :

Mata kuliah ini dirancang agar mahasiswa memiliki kompetensi utama sebagai integrator teknik fisika dengan berbagai disiplin teknik yang lain, memiliki kemampuan komunikasi teknis dengan baik  dan bekerjasama dalam tim. Selain itu mahasiswa juga dirancang untuk memiliki kemampuan mendesain produk berbasis sistem energi terbarukan. Sedangkan aspek softskills yang disasar adalah :

• Inovatif, kreatif, mampu bekerja mandiri maupun dalam tim/bekerjasama.
  • Daya juang tinggi, tidak mudah menyerah.
  • Percaya diri dan berani mengambil keputusan.
  • Kepemimpinan
  • Komunikasi
  • Kebangsaan.

Hal-hal yang akan dipelajari dalam mata kuliah ini adalah (1) Globalisasi-Teknologi-Usaha, (2) Inovasi, (3) Pengembangan Produk, (4) Manajemen Resiko

Please prepare and do your best.

it's time you add some people to your team. This will help you collaborate and consult others on specific steps of your project—they can be your co-founders, team members, investors, advisors, accelerator staff or anyone else. You can also choose who has write or read-only access:

1. Go to your project.

2. Click the Manage members button to get to the members page.

3. Add new members using their email, and assign them a role and permission (admin, write or read).

4. Once they confirm their account, they can access your project. They don't need to pay for a plan as long as they're guests on your project.

5. Schedule your first work session (2 hours max) with them and fill in the conclusions to each step, then you can review everything (and print it) on your Export/Print project page.

Bale-bale sebelumnya